Screen Shot 2016-04-05 at 20.58.45

,,Środkowa 7” to miejsce na mapie dzielnicy Praga, w którym mieści się antykwariat i Bareja Klub. Jest to nie tylko nazwa, lecz jednocześnie realny adres w sercu Nowej Pragi. Na parterze narożnego budynku przy zbiegu Stalowej i Środkowej 7 jest miejsce w Warszawie, w którym – pośród regałów ze starymi książkami i bibelotami z poprzednich epok, sprzętami, których funkcję i przeznaczenie już dawno zapomniano, cofa się czas. Pośród najróżniejszych rzeczy ,,z duszą”, w magicznej atmosferze przeszłości można się oddać przyjemności rozmowy i przeszukiwania półek zapełnionych po brzegi artefaktami minionych epok, które przenoszą nas w świat naszych własnych wspomnień. W Bareja Klub każdy znajdzie coś dla siebie – od kultowych książek i komiksów sprzed lat dla najmłodszych i kolekcjonerów, poprzez porcelanę i zabytki PRL-u. Odbywają się tam organizowane przez Fundację Varsaviana spotkania z twórcami – pisarzami, poetami i autorami publikacji o Warszawie.

Proponujemy Państwu usługę wypożyczenia zestawów Tour Guide. Usługę kierujemy do przewodników, pilotów wycieczek, organizatorów turystyki, pielgrzymek, konferencji, seminariów, wyjazdów incentive, czy też biur tłumaczeń.

Pracujemy na nowym, najwyższej jakości sprzęcie (OKAYO WT 300). Zestawy Tour Guide to innowacja w turystyce, która wyraźnie podnosi jakość usług przewodnickich. Dla wszystkich.

bibl publ ochota
bibl publ wola